Fondital

Fondital és un grup d’empreses d’origen italià integrat en tot el sector de la calefacció, capaç de garantir un control total de la producció i de qualitat.

Després de més de quaranta anys de desenvolupament, Fondital s’ha convertit en un grup industrial de gran importància, líder a Itàlia i en els principals països europeus, així com a protagonista en aquells on la transformació econòmica passa a través de la creació de noves, més modernes i confortables habitatges

Calderes  

Fondital ofereix una gama completa de calderes amb tecnologia atmosfèrica i a condensació, murals o de peu. Realitzades amb components d’alta qualitat, són fabricades a Itàlia respectant el medi ambient.

Les calderes Fondital estan disponibles en versions per a la producció d’aigua calenta sanitària i / o calefacció, amb acumulació o amb connexió a un acumulador d’aigua extern, de tir natural o forçat. Les calderes Fondital satisfan les necessitats de calefacció per a ús domèstic, civil i industrial

Radiadors

Fondital ofereix una gamma completa de radiadors d’alumini, elèctrics i de gas per a satisfer les necessitats de qualsevol tipus d’instal·lació. Els radiadors d’alumini presofundido i extruït són ideals per a la reestructuració i per al funcionament a baixa temperatura. Produïts amb el més alt rendiment mecànic i energètic, els radiadors Fondital compten amb nombroses patents internacionals.